Te lutem prit.
Sİ ASKUSH TJETER

Çdo aspekt i shtëpisë moderne ka evoluar me kalimin e viteve si për nga stili estetik ashtu edhe nga përmbajtja teknologjike. Megjithatë, ngrohja e një shtëpie vazhdon të kryhet nga radiatorët, siç ishte rasti shumë dekada më parë.

Ky është koncepti që qëndron pas Q-artz® , i cili u dallua nga të tjerët, duke revolucionarizuar pamjen e radiatorëve tradicionalë, duke i kthyer ato në pjesë origjinale ikonike dhe duke e pozicionuar përsëri në shtëpi si një element i dizajnit të brendshëm, skulpturor pothuajse, i aftë të ripërcaktojë hapësirën arkitektonike.

MODELE UNIKE & QË I MBIZOTËROJNË VITEVE

CRYSTAL CLEAR
Falë dizajnit plotësisht transparent të xhamit, Q-artz® Crsytal Clear dallon nga të gjitha sistemet ekzistuese të ngrohjes dhe përshtatet në mënyrë të përsosur me hapësirat moderne të stilit minimalist.
Crystal Clear
ETERNAL MIRROR
Q-artz® Eternal Mirror ndërthur bukurinë e pasqyrës pa kornizë me ngrohjen rrezatuese të shëndetshme dhe vetitë anti-kondensim.

Jetëgjatësia e Q-artz® Eternal Mirror është 5 herë më e gjatë se pasqyrat standarde falë teknologjisë së jashtëzakonshme të qëndrueshme të veshjes së pasqyrës dhe kapsulimit.
Eternal Mirror
WHITE DIAMOND
Q-artz® White Diamond është bërë nga xhami i bardhë plotësisht jo-transparent. Dizajni i lëmuar i bardhë i White Diamond kombinon kodet e pastërtisë me efikasitetin.
White Diamond
BLACK PEARL
Q-artz® Black Pearl është bërë nga xhami me shkëlqim të zi i cili jep një pamje karizmatike dhe qëndrim të fortë.
Black Pearl

HIGJIENIKE & E LEHTË PËR PASTRIM
Sipërfaqet e sheshta të Q-artz® pastrohen shumë lehtë dhe parandalojnë akumulimin e pluhurit. Shtuar këtu, rrymat e konveksionit ulen në minimum që do të thotë se pluhuri dhe për këtë arsye edhe alergjitë pothuajse eliminohen. Q-artz® nuk qarkullon pluhur në kontrast me radiatorët standardë.

Kundër pluhurit
I SIGURT & I SHENDETSHËM
Siguria e avancuar dhe tiparet e ngrohjes së shëndetshme të Q-artz® e dallojnë atë nga të gjitha sistemet e tjera të ngrohjes dhe e bëjnë atë zgjidhjen më të sigurt të ngrohjes.

  • - Q-artz® kaloi të gjitha testet e sigurisë dhe mori certifikimin CE nga TÜV SÜD
  • - Q-artz® është i papërshkueshëm nga uji (IPX6). I sigurt dhe praktik për banjot.
  • - Sipërfaqja e Q-artz® është e sigurt për tu prekur. Edhe temperatura maksimale nuk djeg duart.
  • - Q-artz® nuk djeg ose qarkullon pluhur.
  • - Q-artz® nuk e than ajrin pasi elementi elektrik nuk është në kontakt me ajrin e ambientit.
  • - Nuk merr flakë.
  • - Sensorët e sigurisë parandalojnë nga mbinxehja. Edhe nëse harroni ta fikni atë ai do të mbajë nxehtësinë maksimale prej 65 gradë.
  • - Në rast të prishjes, xhami mbetet i paprekur dhe rryma ndërpritet automatikisht.
  • - Skajet dhe cepat e Q-artz® janë të rrumbullakosura dhe të lëmuara kundër rrëzimeve aksidentale.

  • Q-artz® është zgjidhja perfekte për dhomat e foshnjave me sigurinë dhe veçoritë e ngrohjes së shëndetshme.
NUK BËN ZHURMË & DHE I BESUESHËM
Q-artz® është një gjenerator i nxehtësisë solide pa lëngje ose pjesë lëvizëse, praktikisht eliminon zhurmën dhe zvogëlon numrin e prishjeve në zero.
I LEHTË NË PËRDORIM & PRAKTIK
Q-artz® është një produkt plug & play me ndërlikime minimale dhe pa nevojë për mirëmbajtje ose hidraulik.

Modelet Q-artz® mund të instalohen vertikalisht ose horizontalisht, prandaj është shumë e thjeshtë të lëvizësh Q-artz® midis vendndodhjeve.
KOMFORT & EKOLOGJIK
Parimi i ngrohjes i Radiatorëve Q-artz® Crystal Radiators është i afërt me të Diellit. Rrezatimi që emetojnë panelet Q-artz® gjeneron një nxehtësi të butë që të përfundojë si të ishit poshtë Diellit. Me shpejtësinë e paparë të rrezatimit, radiatorët Q-artz® shpërndajnë një nxehtësi uniforme nga dyshemeja në tavan, e rregulluar nga një termostat elektronik.

Q-artz® shpërndan nxehtësi të butë edhe pasi të jetë fikur energjia falë efektit të inercisë termike të materialit prej qelqi.

Q-artz® ofron një “kënd të ngrohtë” të këndshëm në dhomë, duke siguruar rehati të pabarabartë. Q - artz ® ka nevojë për më pak energji për të ngrohur hapësirat tuaja falë veprimit të trefishtë (rrezatimit, konveksionit dhe inercisë termike) dhe zonës së rritur të ngrohjes sipërfaqësore.

Q-artz® punon me 100% efikasitet. Ai transformon energjinë elektrike në nxehtësi pa asnjë humbje dhe operon me 70% nga rrezatimi dhe 30% nga konveksioni.
INSTALIMI & AKSESORËT
Montimi në Mur: Radiatorët Crystal Q-artz® përfshijnë pajisje shtesë për montim në çelik të pandryshkshëm që mundësojnë instalimin e lehtë dhe përdorimin e sigurt. Pajisjet prej çeliku e inoksi përputhen në mënyrë të përkryer me sipërfaqe me shkëlqim të Q-artz®

Binarët e kullës: Binarët opsional të çelikut të pandryshkshëm plotësojnë Radiatorët Crystal Q-artz® dhe ju japin aftësinë për të ngrohur dhe tharë peshqirët në mënyrën më elegante. Varësit prej çeliku të pandryshkshëm të peshqirëve karakterizohen nga instalimi i thjeshtë dhe i shpejtë.

TEKNIKE

Termostat Wireless i Programueshëm
Termostat opsional wireless është i programueshëm çdo javë dhe mund të kontrollojë disa radiatorë Q-artz® në të njëjtën kohë.
img

PYETJE TË SHPESHTA

SI ËSHTË BËRË DHE SI PUNON?
Q-artz® është një radiator elektrik i bërë prej xhami transparent i cili funksionon me rrezatim.

Përbëhet nga dy fletë qelqi që janë të shtresuara dhe të trajtuara termikisht. Një teknologji e veçantë lazer siguron rezistencën transparente e cila nxehet me furnizimin me energji elektrike. Pajisja është një njësi e vetme shumë kompakte dhe e pa shkatërrueshme pa lëngje të brendshme . Ajo vjen me një kabllo 2 metra dhe prizën schuko e cila është e përshtatshme për furnizimin standard të energjisë elektrike. Q-artz® i duhen vetëm 10/15 minuta për t'u ngrohur. Ndryshe nga ngrohësit e zakonshëm elektrikë me rezistencë shumë të nxehtë, Q-artz® punon në temperatura relativisht të ulëta, nxehtësia është jashtëzakonisht delikate, pa zhurmë dhe pa erë të pa këndshme.
SA KUSHTON KONSUMI ELEKTRIK DHE NGROHJA?
Konsumi i Q-artz® 500W : 500W/h
Konsumi i Q-artz® 750W : 750W/h
Konsumi i Q-artz® 1000W : 1000W/h

Shembull i kostos mesatare të operimit të Q-artz® 500W në vendin tuaj:

Kostoja mesatare e energjisë në vendin tuaj = E / kWh
Konsumi i Q-artz® 500W : 500w/h
E x500/1000 = kosto për çdo orë të funksionimit.
A MUND TË INSTALOHET NË BANJO PRANË DUSHIT?
Q-artz® është jashtëzakonisht i dobishëm në banjo dhe është i papërshkueshëm nga uji IPX6. Kontrolloni rregullat e pajisjeve elektrike në vendin tuaj.
CILA ËSHTË TEMPERATURA MAKSIMALE QË ARRIN?
Gjatë punës Q-artz® arrin afërsisht 65 ° C. Qelqi duke qenë një izolues nuk lëshon nxehtësi menjëherë, prandaj radiatori mund të preket pa rrezik.
ÇFARË NDODH NËSE QELQI THYHET?
Nëse qelqi thyhet, ajo mbetet plotësisht e fiksuar. Për shkak të dy fletëve të shtresëzuara, nëse qelqi thyhet, ajo mbetet plotësisht e fiksuar pa thërrime dhe pa rrezik të goditjes elektrike.
A ËSHTË NJË PRODUKT I SIGURT?
Q-artz® ka kaluar të gjitha testet e sigurisë dhe ka marrë certifikatat CE nga TUV. Q-artz® është një nga ngrohësit më të sigurt në Botë.
CILA ËSHTË JETËGJATËSIA E Q-ARTZ?
Q-artz® nuk ka ndonjë pjesë lëvizëse, pajisje lëngu dhe rezistencë ndaj temperaturës së lartë që ndërrohet me kohën. Temperatura e ulët e funksionimit bën të mundur jetën e pakufizuar dhe Q-artz nuk kanë nevojë për ndonjë mirëmbajtje.
A ËSHTË E LEHTË TË INSTALONI Q-ARTZ?
Q-artz® është një pajisje "plug & play", mund të instalohet lehtësisht. Pas instalimit mund të lidhet me një prizë standarde dhe funksionon menjëherë. Çdo radiator vjen me një manual shumëgjuhësh me shpjegime të qarta për përdorimin dhe montimin.
A MUND TË VENDOSEN RROBAT OSE PESHQIRËT PRANË RADIATORËVE ELEKTRIKË?
Q-artz® ka shina çeliku inoksi praktike (opsionale) për të varur peshqirët ose veshje të ndryshme. Rrobat ose peshqirët nuk duhet të vendosen direkt në radiatorët elektrik, për shkak të mbinxehjes që mund të sjellë dëmtim ose prishje të vetë radiatorit. Secili radiator ka shenjën PARALAJMËRIM: MOS MBULONI..

NA NDIQ

Personi i kontaktit:

Emri Mbiemri

Alketa Baba

Telefoni

+90 532 648 80 36


NA KONTAKTONI